Гласовитата кипърка Християна Лоизу е бременна. Това стана ясно на вчерашния лайф

...
Гласовитата кипърка Християна Лоизу е бременна. Това стана ясно на вчерашния лайф
Коментари Харесай

След като Християна Лоизу каза, че е бременна, бившият й избухна

Гласовитата кипърка Християна Лоизу е бременна. Това стана ясно на вчерашния лайф в " Като две капки вода “, където певицата разгласи щастливата вест. Тя сподели наедряло коремче и съгласно осведомени е при започване на петия месец.

Но това не е всичко. Оказва се, че Лоизу е и сгодена. Певицата сподели годежен пръстен с дребен елмаз малко след присъединяване си в " Капките “, а кой е щастливецът остава мистерия.

Новината за бебе бе същинска изненада за почитателите й, защото от много време не е демонстрирала близки връзки с никого.

Последната връзка на Християна бе със звездния репортер Борислав Борисов. С Боби Стар дори бяха сгодени, само че преди 2 години ненадейно се разделиха. Според осведомени Боби към момента имал усеща към Лоизу и след разкритието й в ефир, репортерът на Слави Трифонов не остана без коментар.

Минути след лайфа той написа в Инстаграм профила си:

" Каквото от теб – такова от мен. Сърди се на себе си, в случай че нещо… “.

А след това добави:

" Една жена не знае какво й липсва, до момента в който приятелката ѝ не ѝ се похвали “. Близки до Лоизу разкриха, че най-вероятно тези постове са ориентирани точно към нея, защото една от приятелките й също е бременна. По всичко проличава, че на Боби Стар не му е станало прелестно от новината за бебе,пише Intrigi.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР